Bouřko, nesouhlasím s tím, že bramborové těsto (domácí) je blbuvzdorné. Naopak mi připadá, že výsledek je dost citlivý na použité brambory, takže se nedá prostě dát "předepsané" množství surovin s víceméně jistým výsledkem. Dle mého se musí přizpůsobovat přidávané množství mouky (a navíc různé, nakonec i vejce třeba) tomu, jak se těsto chová - jaké jsou brambory (? možná i ty mouky-krupice), a to rozhodně není blbuvzdorná záležitost
EDIT: jo a ještě se nesmí člověk v průběhu výroby těsta případně mezi uhnětením knedlíků a jejich zavařením nějak zaseknout na Rodině nebo s něčím jiným, pak to nedrží...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.