Re: Koncept kontinua aneb jak často nosíte svoje dětičky?
Osobo, dceru (první mé dítko) jsem nosila nejdříve v kolíbce a pak teprv (když začala být těžká) v křízi. Nosila jsem jí co to šlo. Byla jsem po císaři, tak jsem se ze začátku i šetřila, ale pokud jsem nenosila, tak jsem jí měla u sebe. První 3 měsíce trávila minimum času sama v postýlce. Vždy jsem jí tam uložila na noc a při prvním probuzení jsem jí brala k sobě.
Ale jak už tu někdo napsal, je potřeba vše přizpůsobit tobě a dítku. Pokud budete oba spokojení, tak je jedno jak a co děláte
Majo, pro mě je kočár zcela k ničemu. Bydlíme na vsi a jediné slušné cesty jsou silnice (a to ještě ne všechny). Když jdem na prochajdu, tak malá kus ujde a pak chce vzít. I když jsem měla sebou kočár, tak po chvíli chtěl ke mě. A pokud se jedná o vodění psů, tak mám dva veliké miláčky (40 a 50 kg)
A když jsme měli kočár, tak jsem jim furt pletly tlapy pod kola, strhávali mi kočár k jedné straně,... A když k tomu přičtu polní cestu, kde se dá sotva projít nebo je deětěm rozblácená na tolik, že se během chvilky obalí kolečka od bláta....
Nikdo mě nepřesvědší o tom, že je kočár lepší
A co se týče obecně nošení starších dítek, tak si myslím, že pokud už kus cesty dítě ujde, tak pokud mám šátek či nosítko, tak nemusím sebou vláčet kus cesty zbytečně prázdný kočár.
Odpovědět