Re: Výběr šátku
Já doporučuju právě to MaM eco ...tak si ho schovávám na druhé (jesli někdy bude - protože pořád přemlouvám ale nějak se mu ke mě nechce
Na malé miminko je moc něžný ... krásně miminko ovine ...
Malý byl fakt hodně papající a tak v roce měl přes 12kilo a nosila jsem ho tam na stojáka. Dlouho jsem ho nosila dokonce vepředu abych o něm měla přehled. Ale i ten MaM se dá uvázat na záda - taky jsem tak nosila - hlavně doma jak byl starší a já potřebovala něco dělat a on byl ukňouraný.
Na to chodící dítko je pak lepší fakt třeba ta Manduca - je tam pak rychlé nasazení vysazení což je u dítka co začíná chodit fakt potřeba. Věčně chce chvíli samo a pak zase hopíí
Jinak teda přímo ten MaM eco má konopí .. jsou i jen MaM jen bavlněné - ale to eco je právě maličko "pevnější" kvůli konopí ale i tak je úúžasně měkký, jemný a elastický. Využiješ ho hlavně v začátku - prdíky, zoubky (u nás i proto, že Vojta nesnášel kočár do min. půl roku) ... pak třeba taky, ale na cestování a tak .. v tom začátku jsem ho využila hodně i doma, malý se tam uklidnil a byl naprosto spokojený. V kolíbce s křížem jsem ho nosila hodně dlouho - dokonale se tam uvolnil. Dokonce ještě v roce a půl mi tak usnul na návštěvě
Trčely mu nohy dolů, protože byl už dlouhý, ale byl šťastný a spal 2 hodiny
Odpovědět