Re: Výběr šátku
Elastický šátek fakt není na dva měsíce ... aspon ne ty značkové elastické. Opravdu se s nima krásně nosí i 10kilové mimi - já nosila 12kilo - neříkám, že jsem s tím chodil na tůry, ale návštěva ZOO nebo, když jsem potřebovala jen rychle do obchodu nebo na poštu tak to bylo naprosto v pohodě.
ALe jinak je to přesně jak někdo psal předemnou - je to láska.. musíš se do některého prostě zamilovat. A pak mu i odpustíš, že se ti maličko u 12kil prověsí
Skoro mám pocit, že se to ani nedá jen "jednorázově" ošahat na kurzu. Podle mě se na to dá přijít až nošením - aspon den dva .... chtělo by to pak zkusit někoho poprosit o zapůjčení a fakt ošahat. Já prvně koupila Storcha - šel pryč, pak MaM eco - láska, pak Vatanai - chvilku jsem ho měla, ale věděla jsem jistě, že přednost dávám MaM eco ... pak jsem testovala Lotties jak se začal dovážet - nekoupila bych ho ... a měla jsem na test šátek z buret hedvábí a taky bych ho nekoupila.
Kamarádka měla "nějaký no name" za 300 - nešel pořádně uvázat ... pak koupila Medley - říkala že změna veliká (byla nadšená oproti tomu pevnému neznačkovému za 300Kč) ale byla nadšená jen do doby než vyzkoušela můj MaM ...
Takže radím buď koupit nějaký a zkusit pátrat po půjčení jiného a testnout, nebo pro klid duše a hlavně klid peněžence jeden vybrat a jiný už NIKDY nezkoušet
Odpovědět