18.8.2009 23:49:54 Bal+♂
Re: Jak naučit pětiměsíční dítě na dudlík?
Ahoj..
Kamarádky syn se naučil na dudlíka až kolem 8 nebo 10 měsíce proč a jak to už nevím takže beznadějné to není.
Já naučila malého na dudlíka asi ve 3 týdnech do té doby ho odmítal.Prostě jsem mu ho držela u pusinky co to šlo.Nechtěla jsem být dudlíkem,mě to netěšilo a stresovalo mě to i přesto jsem ale kojila do 15 měsíců jen ale moje prsa sloužila opravdu jen k tomu aby pil mléko na dudání měl dudlík (nuk).Teď má 26 měsíců a je přes měsíc bez dudlíku který měl už jen na spaní a odnaučil se bez větších problémů(odnesl nám ho ptáček otevřeným oknem)
Někdo říká že kojení je pro něj způsob jak se pomazlit s dítětem,já vím že to jde i jinak příjemněji
K tomu mléku v láhvi můžu poradit jen trpělivost,malej po ukončení kojení(mimochodem se v těch 15ti měsících odstavil sám) um odmítal zhruba měsíc.Vyzkoušela jsem různé vzorky um nakonec mu zachutnal sunar,ale trvalo fakt ten měsíc většina mlíka letěla do dřezu
Já chápu že pro tebe může být dudlík úlevou,pro mě taky byl a to jsem původně dudlík dávat nechtěla ale raději jsem ho koupila a jeden jsem dostala v kufříku s porodky a zhodou okolností přesně ten samej
Já jsem za dudlík ráda je to super vynález
Odpovědět