29.8.2009 13:49:16 &
Re: Náhradní mateřství - altruismus, byznys nebo zneužívání?
Anezko,
ja jsem si dost dlouho zadny deti nechtela, syn vznikl s momentalniho citoveho rozpolozeni. kdyz mi manzel vypravel, ze jedna jeho spoluzacka spachala sebevrazdu, kvuli tomu ze nemohla mit deti, tak jsem to uprime nechapala to uz mi bylo neco pres tricet...
Honzaka, jsem zacala cist, ale nedocetla, me jsou tyto informace o ulvonvani hormonu pririozenym porody a prvni prikladani dost na nic. Ma urcite pravdu. jesne nejlepsiho prirozene porodit svoje dite a pak prilozit atd..
Vzhledem k tomu ze mi v 31tt rozrizli bricho a dite dali rovnou do inkubatoru a porve v naruci jsem ho mela az za tyden
Ja jsem to nezazila. v podstate mam pocit, ze jsem si ho adoptovala, asi je ten vztah jiny, ale uz ho vic milovat nemuzu.
Ale jestli ty dokazes naplnit svuj zivot i bez deti tak je to fajn pro tebe, nemuzes chtit po ostatnich, aby byli tak "statecni", jako ty..
Ja doufam, ze zena ktera se rozhodne byt nahradni matkou, vi co dela, urcite by to mela byt zena, ktera jiz rodila, aby vedela co s ni tehotenstvi a porod udela. Treba to co pise mamina mi prijde velice rozumne..
Hanlivy vyraz "pronajem delohy" pouzivat vy odpurkyne. Ja myslim, ze to tak nikdo nebere.
Odpovědět