Víceméně souhlasím s Klárou a s Mirkou. On totiž žádný mužský není dokonalý... Kdybyses mě ptala před 10 lety, byla bych taky hrozně radikální a říkala, "neber si ho, neber si ho, nezaslouží si tě, je to bastard". Ale za těch 10 let jsem si všimla, že ženy, co činí takhle radikální prohlášení, jsou většinou svobodné, nebo v krizi vztahu a povětšinou nešťastné. Ty ostatní, většinou vdané, začínají opatrnými prohlášeními jako "víš, to je těžký, třeba je to jinak, než si myslíš, zkus to buď vydržet nebo nějak diplomaticky vyřešit". Ty první v tom podle mě neumějí chodit, ty druhé už se poučily.
Koneckonců chce si vzít TEBE a ne JI, což přece taky něco znamená... No a jestli máš navíc pocit, že co se rodiny týče, je to konečná, no tak zas nemáš tolik co řešit, že... Leda bys chtěla kontakt na jednu kliniku ve Valencii, kde provádějí IVF i svobodným ženám
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.