Tak... jak kdy. Já vím, že by ode mne nějaké praktiky bral, ale na druhou stranu, byla by to zbytečná komplikace. Mmch, seznámili jsme se přes sm server, takže naše komunikace ze začátku expilcitní byla, ale pak se z nás stali opravdoví kamarádi. Jeho přítelkyně mě ze začátku nenáviděla, ale pak si zvykla a kolikrát, když měli problémy, tak to se mnou i řešila. Teď už jsme všichni dávno v harmonii :), ale je docela možné, že partnerky jiných mých kamarádů mě mají plné zuby pořád. Já po nich sexuálně nijak neprahnu (upřímně, kolik chlapů je takových, že by si člověk řekl "tohle musím mít"), ale chci aby byli k dispozici v případě maléru - když mi klekne auto, když potřebuju zkorigovat knížku, když potřebuju půjčit peníze, atd., takže to jejich parnerky otravovat může. Prostě jsou to takové pomocné sbory :))
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.