Nepochopila jsem co jste to již několikrát řešili, na nějaké rady je to málo informací. Jen mě tak napadá, že pokud bys chtěla celý život na někoho žárlit a stavíš to na komunikaci přes internet, tak do toho fakt radši nechoď. Můj přítel je na netu hodně často, v profilu má plno holek, časem jsem to přestala řešit, já se bavím taky s kým chci. Jinak jestli chceš hodně dítě, asi bych to riskla, za to dítě to stojí, tedy pokud jsi aspoň trochu schopna se v případě kolapsu uživit. Ono takových co si slibovali lásku za hrob už bylo, nikdy nevíš jak to dopadne. Máš toho člověka ráda i kdyby selhal? Nebo ho chceš vlastnit? Myslím že je hodně důležité si uvědomit jaké emoce v tom hrají roli. Pokud miluju někoho jen protože splňuje mé požadavky je to obvykle cesta k brzkému konfliktu, protože lidi se v průběhu vztahu mění. Zeptej se sama sebe proč ho máš ráda a proč zrovna on.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.