8.10.2009 14:17:40 Mab
Re: Látkové pleny
Značek je spousta.....
Já to mám docela podobně jako ty, syn je kvetňátko a mám doma takovou různorodou výbavičku. Nejvíc se mi právě osvědčily Haipa daipa pastelka, opravdu hezky seděly už novorozenečkovi a teď s Honzíkem krásně rostou. Čtvercovky se hodily když jsem nestihla včas vyprat (nebo spíš včas usušit) a zas tak pracné to není, ani jsem po měsíci od narození nežehlila, jen dobře pověsit a složit. AIO mám několik, kupuju spíše než na pohodlí, tak na krásu
. Pohodlné je to samozřejmě taky, ale na ven používám AIO od různých značek, vždy když se mi něco líbí, tak koupím. Ovědčili se mi Bum genius, Mommys touch (to ale až pro větší, i když se dá zmenšit), Bitti d´lish snap in one, Cushie Tushies (od těhle mám vždy takové ty výstavní na ukazování, většinou po 1 kousku).
Tady je Honzíkovi 12 dnů, mám tam vloženou ještě vkládací plenku navíc, aby měl široké balení a aby vydržel celou noc v suchu)
Tady jsou Honzíkovi 3 měsíce, to jsme koupili první plenku na ukazování.
Přeju ať dobře vybereš, každému dítku i mamince sedí a líbí se jiné plínky. Napoprvé doporučuju si je i ošahat v nějaké kamenné prodejně, já kvůli tomu tenkrát jela 100 km do Prahy, abych nevybírala jen podle obrázku na internetu, navíc mi v prodejně i poradili.
Odpovědět