8.10.2009 19:43:19 Kopřiva Dvoudomá
Re: Látkové pleny
Nečetla jsem odpovědi ostatních, píšu za sebe:
AIO mám Pop-in, ty jsou výborný, jednovelikostní (od narození po nočník), přitom celkem štíhlý, akorát to savé jádro z bambusu dost dlouho schne. Výhoda je, že se tam dá připnout ještě přídavný jádro na noc. Koupit se dá multipack, 10 ks plen, 3 ks nočního přídavku, pytel na pleny, separačky. Je to cenově zvýhodněný.
Ale můj favorit je asi BumGenius - kapsovka (ne AIO). Kapsovku vycpeš vkládačkami (jsou součástí pleny) nebo čímkoli jiným podle toho, jak potřebuješ mít zrovna savou plenu. A krásně rychle to schne, protože ta kapsovka je jen taková šlupička. A když už máš kapsovku suchou a vkládačky ještě vlhký, tak ji vycpeš třeba vícevrstvou plenkou nebo čtvercovkou. Taky je jednovelikostní (od narození po nočník) a krásně štíhlounká.
Haipa Daipa jsou fajn, jejich kalhotky mají výborný lemy (neotlačujou), ale někomu ty pleny dost hrubnou. Střih mají geniální, krásně sedí, já osobně je mám moc ráda.
Kdybych nebyla limitovaná penězma, koupila bych si asi šest plen Pop-in, k tomu tři noční přídavný jádra, dvanáct BumGeniusek, a pak svrchní gaťky Haipa Daipa, pár plenek Haipa Daipa (mně nehrubnou
) a nějaký čtvercovky a vícevrstvý, případně vkládačky (ať už do svrchňáků nebo do kapsovek).
Jo ale bacha, je potřeba v praxi odzkoušet, jestli mrně bude ty povrchy (froté, mikrofleece atd.) snášet na kůži.. Takže nakoupit ze začátku pár kousků.. Ale to asi víš, žejo
Odpovědět