Re: Látkové pleny
Ahoj holky! teda tady to dneska žije, člověk ani nestačí dočítat
Jestli ještě můžu k tématu triplů a cukrovky. (věk nad 25)
OGTT: při prvním těhu to ještě nebylo "povinné" u druhého a třetího ano, ale odmítla jsem. neviděla jsem v tom žádný smysluplný význam. to, že do mě nacpou glukozu na zátěžovém testu. když to zamává s mým organizmem, co to udělá s tím teprve se vyvíjejícím... ať tak, nebo tak, stejně by mi maximálně doporučili dietu a pokud se člověk stravuje zdravě a občas to prohodí nějakou tou cukrovinkou, nevidím v tom žádný problém. potažmo ani moje PA neviděla jediný důvod.
Tripple: odmítla jsem ted ve třetím těhu. můj dr dělá NT screening. sice se mu do toho nechtělo, říkal, že by se ten test měl udělat, že to odhalí to i ono, ale prostě jsem trvala na svém. stejně plánoval dělat genetický utz na 20.tt. to si myslím, že je dostačující.
každé vyšetření lze odmítnout, Dr. nemůže nikoho do ničeho nutit. u mě to teda nebyl dr,ale spíš sestra pořád remcala a ráda by zapisovala výsledky do předem připravených políček (i tu pánev mi ještě ve 30tt prostě MUSELA změřit, protože tam na to byly ty KOLONKY
) vysvětlovat jí po 2 vaginálních porodech, že měřit pánev je zbytečné, bylo veskrze marné
Odpovědět