Re: Křest miminka a nesezdaní rodiče - kde nám dítě pokřtí?
Kdyz jste z Brna, zeptejte se farare v Boritove u Cerne Hory, kamaradka u nej uspela s krtem jakozto rozvedena matka nemanzelskeho ditete. A ja jsem byla za kmotru, byt nejsem krtena a jsem ateista, proste jsem slibila, ze se o dite postaram, pokud se neco stane s rodici. Ja osobne bych nechala krest na diteti samotnem, at treba chodi ve skole do nabozenstvi a pokud k tomu sam jednou dospeje, nechate ho pokrtit ve skolnim veku, tohle rozhodovani za deti nemam rada... Navic vy zijete v hrichu, zplodili jste nemanzelske dite, to mu taky jednou dojde a nebudete mu dobrym vzorem... Tot muj nazor, nechci moralizovat, ja se vdavala az po narozeni dcery, ale jak pisu, nejsem verici.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.