Re: Křest miminka a nesezdaní rodiče - kde nám dítě pokřtí?
Já tedy praktikující křesťan nejsem, přesto si myslím, že když už od katolické církve něco žádáš, měla by jsi také něco adekvátního nabídnout a bez svých podmínek respektovat její podmínky. A pokud to znamená, že pro křest dítěte je nutná svatba rodičů, tak by jsi se měla buď vdát, nebo jít od válu. Vybírat si z křesťanství jen to, co se mi hodí, je strašně jednoduché. To se prosím katolíků nezastávám, na to jsou pro mě moc zkostnatělí, ale já taky po nich nic nechci, že Jinak Bůh miluje (alespoň doufám) všechny děti bez rozdílu, ať pokřtěné, nebo ne. Jaký by to jinak byl Otec? A propos - pokud je mi známo, katolická církev limbus "zrušila," tudíž i nepokřtěné děti mohou dojít spasení...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.