3.12.2009 11:11:47 monika77 + martínek05
Re: Vtažené prstíky do pásu u pokladny v Globusu
No asi tak: ač ty máš jiný názor, tak provozovatel, policie i právník se shodli na tom, že to nebyla moje chyba, neboť jsem ma místě volně přístupném zákazníkům takovéto nebezpečí nemohla předpokládat. Jak už jsem napsala, prsty mu tam byly vtaženy - nestrčil je tam. Pokud bych byla jako ty a řekla si ano, je to moje chyba, oni za nic nemůžou, měla jsem ho líp hlídat a dál to neřešila, stane se to tam příště jinému dítěti. Kdyby to řešili už rodiče holčičky o které nám říkaly sestry v nemocnici, nemuselo se to stát mému dítěti. Proto teď chci svůj čas věnovat tomu, abych dalšímu úrazu nějakého dítěte zamezila a to byl smysl diskuze. Podle mně alespoň ta tabulka, kterou ty tolik ironizuješ by tam měla být. Omlouvám se ti za to, že jsem to přála tvým dětem - byla to velmi unáhlená reakce, ale pokud opravdu bude každý uvažovat tak jako ty a říkat si "já blbá, měla jsem ho líp hlídat" a nic neřešit, tak se to tam stane zase dalšímu dítěti. A to, aby se tomu zamezilo bylo smyslem této diskuze.
Odpovědět