25.12.2009 12:34:18 karoll
Re: Úmrtí před Vánoci
Uprimnou soustast
Vzdy je strasny,kdyz prijdem o blizkeho cloveka,ale o neco tezsi je to na vanoce. Vsichni okolo se raduji a ty prozivas strasnou bolest. Me 24.12 minulej rok zemrela maminka na rakovinu. A to jsme si vsichni mysleli,ze maminka se uzdravi a hlavne to rikali doktori. Testy vysli dobre,ale nikdo nevedel,ze ma maminka metastazi v kostech. Pred vanocema jsem maminku odvezla do nemocnice,protoze behem dvou dnu se strasne moc zhorsila a v nemocnici si furt mysleli,ze ma jen nejakou virozu. Takhle nemocni lidi snaseji jakoukoliv virozu hur. No a najednou 23.12 nam rekli,ze maminka spi a uz se neprobudi. Davali ji morfium,protoze nez usnula,tak si stezovala na bolesti ruky. Bylo to neco tak strasneho kdyz sedite u maminky a vite,ze je to otazka par hodiny a ze vas uz nevnima. 24.12 brzo rano nam volali,ze maminka zemrela. Strasne rychle ten rok utekl a do ted jsem se stim nesmirila a ani uz asi nesmirim. Je to ted trosku lepsi,ale bolest je strasne velka furt. Maminka zemrela v 57 letech. Vim,ze nejhorsi je prezit svoje dite,ale ja zatim rodinu nemam tak pro me ten nejdulezitejsi a nejuzasnejsi clovek byla maminka. Mely jsme krasnej vztah a pro me znamenala celej muj zivot. Vcerejsi den byl pro me hroznej a nikdy vanoce pro me nebudou takove jako pro ostatni. Jednou az budu mit deti tak vanoce slavit budu jen kvuli nim,ale do te doby nechci mit nic spolecnyho s vanocema.
Odpovědět