Re: Absence výplaty v rozpočtu - kde vzít a nekrást?
Jsme z Moravy, víc upřesnit nechci, nezlobte se. Auto nemáme, přepravuju se do práce autobusem a následně šalinou. Telefon nás nestojí moc, mám z min. zaměstnání hodně výhodný tarif. A bohužel momentálně mi nepomůže, i kdyby se mi zázrakem podařilo účet za telefon ještě snížit, protože by se to týkalo faktury až za měsíc. Brigádu řešíme už od předvánoc, ale vypadá to, že oficiální bude až od února a na neofic. už si po této zkušenosti netroufáme.
Momentálně to vypadá, že si vezmu v práci zálohu, zaplatíme nájem, a necháme si aspoň něco na vyžití a to jízdné, a přítel má naštěstí možnost dělat nějaké přesčasy, takže snad příští měsíc bude ta díra v rozpočtu o dost menší... a pak už je to bez problému.
Teda až na těžce nečekaný výdaj, se kterým jsme nepočítali a který vznikl před chvilkou... jela jsem dnes bez jízdenky, nebylo zbytí, pokud se chci za co dostat domů z práce... a při mé smůle mě zrovna dneska vyhmátl revizor. Takže z výplaty půjde další tisícovka pryč
ale to naštěstí počká do té výplaty, takže aspoň jediná dobrá zpráva, nehoří to hned teď...
Odpovědět