12.2.2010 10:21:08 Mariška, 2 děti
Re: Jak se NEvyrovnat s nevěrou
Holky, díky za názory i podporu. Já vím, bude to těžký, ale já to prostě nedokážu, najít si přítele, milence a dělat jako že je vše ok. Rodina je pro mě nade vše, a takovýhle způsob života si prostě nedokážu představit. Navíc jsem kočičí matka, co tahá všude svá koťata s sebou (aspoň to mladší), no vlastně nemám ani jinou možnost, manžel se nepostará, když náhodou asi tak 1x za 14 dní potřebuju, aby pohlídal, dopadne to tak, že se o malou postará starší syn, kterého manžel řídí od počítače. (Teď jsem si vzpoměla, jak manžel volal synovi na tábor, kde jsme byli spolu, jak se zapíná myčka!
Synovi ješte není ani 10 let a se mnou manžel zrovna nemluvil...) Takže si neumím představit, že bych s někým mohla jakýmkoli způsobem fungovat. Taky si nemyslím, že jsme pro děti jsou ideálním vzorem rodiče, kteří na sebe neustále ječí a kde lítají urážky... Co se peněz týče, manžel slíbil částečné financování bytu pro nás, snad i ty peníze na děti by nějaké dával...ale těžko říct, má v některých věcech velmi krátkou paměť. Navíc je podnikatel, tzn. na daňovém přiznání vykazuje pomalu stav žebráctví. Takže to může být tak i tak - když bude mít vůli, tak by nebyl problém, aby nás zajistil, když vůle nebude, tak jsem skutečně bez koruny.
Odpovědět