Takže hry
tu je "náš" český
Alík tu je nejaké pexeso a puzzle... zo slovenských (súkromných?) stránok.
Ak ti deti znesú Dádu, tak
tá je tu(Ale nie, haničku tam baví napr. obliekanie postavičiek)
Možno niečo zaujmavé nájdeš aj
na ostrove jupiland Z českých tu mám ešte
Méďu Kubíka ale tam nejak nechodíme, už neviem prečo.
No a ešte tu mám plno anglicky písaných stránok, upozorňujem ťa, že viem anglicky pár slov, aj to ma naučil internet, ale trošku sa v tom orientovať dá. Hlavne je tam velikánsky výber, a kolkokrát je mi lúto, že sa tam rozpráva anglicky, niektoré hry so slovíčkami sú skvelé.
takže základ.
tu sú teletabysáci (plno jednoduchých hier ktoré si Hani sama vyberá)
Ešte neprebádaný máme
Alfy park Nediv sa, je tam toho moc. A Hani je v učení sa s myškou len v základoch, tak isto ešte nie všetko chápe.
Vela hier a iných vecí na základe animovaných rozprávok - ktoré sem povačšine ešte nedorazili
je na pbskids.org No a teraz ti urobím výber hier z týchto stránok, čo sa našim deťom najviac páči. (na zvieratka reaguje aj mladšia Veronka :-)
Tu je taká
modrá príšerka ktorá sa kŕmi len koláčikmi s určitým písmenkom. Majú z tých zvukov strašnú srandu :-)
Trošku matematiky s obrázkami Tu sa zas hladajú v obrázku
schované zvieratká a
puzzle a
pexeso Tu je
"Virtuálna hus" Také hladanie správnych obrázkov.
Toto je
krásne váženie zvieratiek Tuto robia zvieratká bordel :-) a ty to máš po nich roztriediť.
Tu sa dá vytvoriť obrázok - vkladaním vecí, ludí strojov - v ponuke sú štyri krajinky s námetom
A ešte
stajňa so zvieratkami - treba im prideliť hlas.
tak zatial tolko s mojej súkromnej zbierky, úplne ma to vyčerpalo, tak som zvedavá čo som všetko pomotala v zmeti odkazov. Asi to dám neskor niekam do mojich denníčkov a hotovo.
dúfam že bude k osohu.