27.11.2004 21:07:52 Eva, Ondra
Re: Ahoj
Ahoj, tak to vypadá, že odmlouvání a vztekání je asi všude. Já mám jen někdy (spíš často) pocit, že je to kvůli naprostým zbytečnostem (ale Ondra to určitě vidí jinak...). Taky občas prásknu dveřmi a zavřu se vedle, to potom většinou hned přiběhne, tulí se ke mě a kdo má odolat... :-) Bohužel jsem ale někdy málo rázná, táta se snaží být ten přísnější a funguje to. Ale jsem ráda, že i přes to je stejně tatínek velký oblíbenec (asi jako každý tatínek). Někdy by se ale spíš hodilo, kdybych tu větší autoritu měla vybudovanou spíš já. A jak je to u vás? Poslouchají prckové spíš vás nebo tatínky?
Já se zatím do práce nechystám, počkám až do 4.let. Náš Ondra měl od malička několik zdravotních problémů a všechno ještě úplně nedohnal, tak spíš se školkou ještě počkáme. Zatím jsme nezkoušeli ani těch 5 dnů. Ale musím říct, že někdy je to balzám na nervy si udělat volný víkend, hlídání nechat na tatínkovi a jet si poklábosit za starými známými kamarádkami (odstěhovala jsem se po svatbě do jiného města). Ale to určitě taky znáte.
Jinak mě je 28 a jsme z Moravy.
Odpovědět