17.12.2004 18:09:52 Eva, Ondra
Předvánoční pozdrav
Ahoj Klekí,
no třeba to, že nikdo nepíše souvisí s předvánočním frmolem a ne s tím, že jsme se přidaly :-) Tak snad se zase někdo připojí. Díky za odpověď, to jsem si nějak nezapamatovala, že vašemu synátorovi je už tolik. Ale už jsem se setkala i s rodinkou, kde starší kluci mají asi 16 a 18 a teď mají ještě roční sestřičku – prý na stará kolena. My zatím o dalším dítku neuvažujeme, ale třeba za nějaký ten rok…
Procházela jsem si i jiné diskuse a v části o vzdorování jsem si početla. Občas mám pocit, že Ondra zlobí pořádně, ale když jsem četla o vaší Klárce, tak na ni asi "naštěstí" nemáme. To musíš mít opravdu někdy nervy ze železa. Taky chodíme na nejrůznější kontroly ke všem možným doktorům, u psychologa jsme ještě nebyli, ale asi se tam časem taky vypravíme – pro informace. Chodíme už od narození na neurologii, ale tam paní doktorka moc sdílná není. Bohužel. Nic moc neporadí, nevysvětlí, ale aspoň nám před časem doporučila rehabilitační pobyt v Českém Těšíně (o tom jsem neměla tušení a moc nám to pomohlo k pokroku), doporučila logopedii. Tak aspoň to. Po vánocích tam zase jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá. Ale s tím zase nemáte problémy vy. Má Klárka nějaké zdravotní problémy nebo je to „jen“ to vyšší IQ (což nemyslím jako problém…)? Já jsem na Vsetíně přistěhovalec, přivdala jsem se sem. Mamka tady jen pracuje nebo bydlí někde poblíž? Jezdíte sem někdy? Tak se zatím mějte a buďte zdraví, ne jako momentálně my – parádně nachlazení.
Odpovědět