Tak v par vetach jak na bezplenkovku .-). Pokud to chces nacit rychle, tak je nejlepsi najit si diskuzi, tam je spousta maminek s ruzne starymi detmi,takze spousta ruznych zkusenosti .-).Ja si o tom cetla v tehotenstvi, ale po pravde me to prislo jak scifi
.Zkusila jsem ji pridrzet jednou asi ve dvouch mesicich nad lavorkem (mozna jeste driv) v klubicku a ono nic, akorat zacala brecet, tak sem si rekla, je to blbost a neresila to
.Pak za 14 dni asi tri dny rano urputne tlacila a ja ji dala do klubicka a byla nadilka,no a pak uz se me nechtelo prat pleny tak sem to zkusila nad lavorkem .-).Pravidelnost toho, ze je to kazde rano se tedy ztratila, ale davam ji do klubicka nad lavorek pred kazdym prebalovanim (ted uz poznam, ze se ji chce kakat na 100 % (zatim
) a curani vetsinou taky,ale vetsinou kdyz uz to jde do pleny
)a reknu čččččččč a ona cura nebo kaka
.Kdyz uz ma hodne mokrou plenu a vim, ze curala, tak to treba nejde, kdyz mam naladu tak si s ni treba dvacet minut hraji na prebalovaku a potom to jde .-).Nesmi se tedy zacit rehonit na cele kolo a moc se uvolnit.. to se smichy pocura
.Ale co nemuzu pochopit, ze vydrzi celou dobu a pak ji zase vezmu a vycura se (pak ze sverace pracuji od 15 mesicu,nechapu,ale je to bomba
).Takze obcas zkusit nad lavorek, oprit o zada a zvednout nozky do klubicka (pokud jeste mimco nesedi),pokud mu to bude vadit tak zkusit nekdy pozdeji jak u nas
,nevim jak dlouho nam to pujde,vubec sem to nechtela praktikovat,ale nepotrebujeme babycalm, nemame nafoukle brisko,kakame tak petkrat casteji,... A pokud to mamince nebo mimcu nevyhovuje doporucuji na brisko koupaci kyblik.Prvni tyden jsem ho chtela prodat,bala jsem se a na prvni pokus mi mimco brecelo,ale ted neznam nic lepsiho,je to hrozne prakticke,nemusim cekat na manzela a zvladnu to sama a na brisko parada, nez sem zacala tu bezplenkovku,tak se brisko krasne uvolnilo a ja menila vodu i trikrat
.Jinak bezplenkovka neznamena bez plen, ja od te doby co to zkousim mam obcas tech plen vic
,protoze jsem driv prebalovala az byla uplne latkovka "nacucana" a ted pomalu kdyz si do ni curne
.Jinak se mi libilo jak psal nekdo u bezplenkovky, zkuste si lehnout v kalhotach na postel a vykakat se,tak takhle obcas trpi nasi drobeckove
,to klubickovani ma neco do sebe .-).hau
msnad sem nekomu trosku pomohla .-)