Re: svrchní kalhotky na látkové plenky - help
Peťulo,
očička stále nic moc, zítra dám zase odvar z řepíku.
Přírůstek na váze, já doufám, že bych poznala, že strádá. Zatím sice Sofinka kaká žlutou stolici se sraženými kousky, ale fakt jen tak po troškách. A trpí na prdíky. Evidentně jí dělá dobře masáž bříška a cvičení nožičkami. Dneska navečer se poprvé pořádně vykadila, že to v plíně "plavalo". A co se týká vážení, Sofinka byla zrovna po jídle... Takže fakt nic moc. Navíc dneska mám prsa, jak kdybych nebyla kojící. Ze dne na den najednou skok. Vypila jsem asi 5 čajů na kojení. Ale při pití se mi spouští mléko i z druhého prsu, takže si nemyslím, že mám nedostatek. Pro jistotu se chystám odstříkávat, abych produkci podpořila. Spíš si myslím, že problém je ve spavosti Sofinky. Pořád ji většinou budím po 3 hodinách a v noci vydrží těch 5 hodin vkuse. Asi ji budu i v noci budit častěji. Když ji vzbudím, tak se lačně přisaje, je vidět, že má hlad, ale je vcelku rozespalá, takže do 10minut se většinou sama pustí. Když ji pak přebaluju, tak často začne plakat a cpe si pěstičku do pusinky, takže ji přebalím a znovu přiložím. Odpojuju ji tehdy, když zase usíná a jen si dudá... Jinak se pouští sama. Možná je to tím, že má žloutenku a je proto i spavější. každopádně dr přírůstek zvlášť neřešila, pozvala nás na kontrolu v šestinedělí. Ale je fakt, že ví, že jsem rozumná a soudná ženská, a že kdyby něco, naklušu. uvidím, jak proběhne zítřek, když tak zkontaktuju laktační poradkyni z porodnice.
Odpovědět