Re: svrchní kalhotky na látkové plenky - help
Haluz,
jsem dneska kontaktovala laktační poradkyni z porodnice. Ujistila mě, že přírůstek za týden 70g nemusí ještě nic znamenat. Pokud malá hodně spí, je to dle ní vlivem žloutenky a pokud kaká žlutou stolici s kousky, ale jen málo, jakoby uprdnutí, tak je to v pořádku, neb většinu mlíčka stráví. Minimální počet kojení by ale měl být 7 za den. A co se čůrání týče, na dnešek měla Sofinka suchou plínku po víc jak 4 hodinách spánku. Ani to prý nevadí, pokud mi normálně čůrá, což čůrá
) Většinou čůrá při rozbalení po cvičení s nožkama.
Látkování novoška: zamilovala jsem si disaní zavazovačky. Na Jolanku jsem je neměla a dneska si za to rvu vlasy. Mám jich jen 5 a uvažuju o koupi dalších, ale zas nevím, jak pak drží u větších dětí
) Do zavazovačky dávám 2 čč, mám většinu od hyblera po obou holkách, takže prkýnka, ale koupila jsem si i kikko delux, snad neztvrdnou a 3 bambusové kikko tuším (něco jako mušelínky). Krom zavazovaček jedu v NS + 1čč eventuelně ještě bambusová vkládačka od BL. Mám 1 EH konopku S, ta je super, 2 kikko tvarované, taky je mám ráda, jsou super maličkaté a dají se i dovycpat (jsou na snappku), no a pak mám ještě 3 BL bambusky XS-S. Po Jolí mám 3 EH vel. L, dají se zmenšovat, ale zatím je nepoužívám. A taky mám asi 3 HD origoš původní + 2 pastelky (ty jsem ještě nepoužila). Ale jednoznačně vedou obyč čtverce
Odpovědět