Housky doma pečené
Ahoj, je tady prosím někdo kdo má zkušenosti s pečením housek doma v troubě, nejlíp podle receptu od Dandy? Nejlíp Dandy, že, ale počítám, že má ještě trable s nevolnostmi...
Mám za sebou první pokus a housky jsou jedlé, leč trochu hutné - myslím, že mi blbě nakynuly
Jsem na pečení dost dřevo, nemáme pekárnu a tohle byl první pokus vůbec,takže určitě chyba na mé straně, ale nevím co s tím
. Necháváte těsto nakynout před motáním? A potom housky na plechu také? Jak moc mají housky celkově naskočit proti původnímu objemu - při kynutí i při pečení..? Jo a potíráte je něčím?
.. potřebovala bych nějaké šikovné recepty pro začátečníky, už mě nebaví pro dítě pořád pátrat o složení kvůli alergii na mlíko, nejlíp aby to bylo i s použitím celozrnné mouky, abych ji necpala bílou... předem moc děkuji
Odpovědět