Re: Dědictví
My řešíme dědictví zrovna teď. Naše malá (byly jí 2 roky) zemřela po těžké nemoci 11.února, po 10 dnech mi přišel úmrtní list a včera už jsem měla pozvání k notářce. Nechala jsem si malou připojistit ve své pojistce a do dědického řízení přechází peníze, které budou z té pojistky vyplaceny. Skvělé na tom všem je, že tyto peníze budeme dědit dva, já a její biootec, který o ni přes rok a půl nejevil žádný zájem a nestýkal se s ní, nepřispíval mi na ni ničím, krom výživného, které mu bylo ještě exekučně sráženo z platu. Nezajímal se o ni, ani když byla těžce nemocná, ale všude okolo vykládal, jak mu ji nechci půjčovat a jak mu neotvírám, když za malou přijde. To, že se radši otočil a šel jiným směrem, aby nás nemusel s malou potkat nebo že dělal, že nás nevidí, se nikde nezmiňoval. Ale zákony jsou zákony a on je podle zákona taky dědic. Jedinou mojí nadějí je, že by se mohl dědictví zříct. Tak mi držte pěstě.
Takže opravdu záleží na tom, jak rychle ustanoví soud notáře a ten jak to rychle vyřídí.
Odpovědět