19.3.2010 23:28:51 Xeni
Re: Dětské domovy - jsou opravdu rodinného typu?
No ja nevim jake je to v Cechach, ale tady v Ontario Kanada detske domovy neexistuji, nebo se spise davaji deti do rodin. Urcite jsou rodiny dobre, ale i spatne. Lide to maji i jako byznys. Cetla jsem tu clanek, jak si nejaky par vzal holcicku, co ji odebrali jejim biologickym rodicum, pak ji trapili a mucili, zila ve sklepe a i kdyz na nasledky muceni zemrela, stale na ni dostavali davky. Oba nepracovali a ona byla zdrojem jejich prijmu. Po nejake dobe si zazadali o dalsi dite, ale nastesti na vsechno prisli......
Tak si rikam, ze biologickym rodicum deti odeberou a daji je do rodiny, ktera se mozna na verejnosti pretvaruje a uvnitr dite muci, znasilnuje apod.....
Mozna bych spise uvitala existenci domovu, kde pracuji skolene sestry, ktere davaji detem i lasku, nez je dat do rodiny a nechat na pospas......
Nevim jak by mi bylo kdyby mi urady odebraly dite, ze nemam dost financnich prostredku mu zajistit kvalitni bydleni a jidlo a nekdo jiny by mi dite zavrazdil...protoze to byl perverz, ktery delal nahradniho rodice jen pro penize....stat by to az tak neresil, protoze je to levnejsi....mozna v ustavu je dite ochuzeno o neco, ale zase je tam v bezpeci ne?
Odpovědět