1.4.2010 14:14:15 Hilly.
Re: Jak se odmilovat?
No já nevím, pokud mu je šedesát a není to Karel Gott, tak bych s ním do té garsonky fakt nechodila
, nic překvapujícího tě tam pravděpodobně nečeká. Hele, a jak dlouho ti může v nějakém přijatelném zdravotním a psychickém stavu vydržet? A co sex? Bůhví, jestli se po této stránce, díky svému věku(bohužel), dá vůbec srovnávat s tvým manželem."Projekt" s ním musí snad výhledově taky někdy skončit ne? Za pár let by měl jít do důchodu...
Tvůj příspěvek je vlastně dost klasický, prvně ódy na objekt touhy, potom jmenování rádoby nedostatků partnera(ne pozitiv), zmínka o tom, jak by byl objekt touhy skvělý táta(to asi i jako alibi a omluva, kdybyste třeba náhodou k němu odešli) a potom žádost o radu.
K těm nedostatkům tvého pertnera...nevím jestli se za ně dá považovat to, že chodí v osm hodin z práce a o víkendech spí do oběda..já bych po takovémto pracovním maratónu dělala totéž a ani na ty padesátikilometrové tůry by mi už nezbývala síla.
Ostatně ho můžeš přemluvit, ať si najde jinou práci, kde bude zařezávat od osmi do čtyřech, kvůli více času na rodinu, když vám na tom tak záleží, tak se jako rodina uskromníte, nebo ne?
Jak přišlo jaro, je tu jeden podobný dotaz za druhým...to je asi příroda či co
Odpovědět