A jé... A já myslela, že jak tam chlapa dostaneš, tak máš vyhráno
Toho mýho jsem tam dostávala dva roky, ale pak, když už teda šel, tak to nebojkotoval..
Jasně, že nejsdi ta chudinka nevinná, kterou svádí zlý starší pán - jen jsem chtěla poukázat na nějaké aspekty, že kolega není jen ten pan dokonalej....
Tak to máš těžký, ale přece jenom, každýmu normálnímu chlapovi záleží aspoň v koutku duše na tom, aby jeho žena byla spokojená, takže mu opakovat: Je to opravdu vážný, já jsem nešťastná, já takhle nechci žít dál, Tobě to možná takto vyhovuje, ale mně ne. I bych naznačovala, že jestli se něco nezmění, tak začneš zvažovat odchod. Taky, jak iúž tu někdo psal, bych mu dala najevo, že na 5 tisíc navíc kašleš, že bys radši, aby vydělával míň peněz a víc se zapojoval do rodinného života, byžt za cenu změny zaměstnání....
Možná, ale tím so fakt nejsem jistá, kdyby pořád nic a házel všechno na Tebe, tak bych mu řekla, že si začínám hledat milence. Že když tedy nehodlá pro moji spokojenost v ničem ustoupit, tak já potřebuju nějak uspokojit svoje potřeby a budu hledat někde jinde. Tohle je ale potřeba sdělit klidně, ne to na něj ječet, aby si myslel, že je to jen hysterický výlev, ale prostě mrazivé konstatování faktů.
Taky je třeba být konkrétní - přerdstavuju si, že budeš dvakrát týdně vyzvedávat děti a o víkendu luxovat, já Ti za to nebudu vyčívat, když vylezeš v neděli z postele až v poledne - hmatatelné, jasné věci...
Zdůrazňovat, že ho máš ráda a že i on těmi změnami získá, bude mít spokojenější manželku..
Vpodstatě by ses měla koncentrovat na to, že máte krizi jak řemen, a kolegu odsunout - akorát se to tím všechno jen zamotá. Opravdu o nic nepřicházíš, věř mi to. Koneckonců, jestli Tvůj manžel opravdu nebude ochoten přizpůsobit se vašemu vztahu, odejít můžeš v budoucnu vždycky.
Drž se.