8.4.2010 21:56:42 *Kate*+ dve holky 05+08
Re: Porodnice Krč
hajajo, jestli si rodila v podoli, tak te asi krc vysokuje tim, ze porodni saly zdaleka nejsou tak moderni a vymakane. zadne pokojicky, kde maji rodice uplne soukromi a pohodli. sprchy a socialky jsou asi spolecne, ale ja kdyz rodila, tak jsem tam byla sama. byl tam jeden zachod a nekolik (tri?) sprch a tam odtud jsem sla rovnou na sal, kde se dcera za par minut narodila. takze ohledne porodu bych rekla, ze krc a podoli se asi neda moc srovnat...podoli vychazi vyrazne lip....ale zase na druhou stranu ja zastavam nazor, ze normalni zenska klidne porodi i na schodech a nepotrebuje pro to nejaky specialni komfort a ja si ani v jednom pripade moc tech cimer na porodnim (nastesti) neuzila.
sestinedeli jsme byla v krci naproti tomu vyrazne spokojenejsi. jejich podpora kojeni je bezvadna. bez toho bych asi nekojila vubec, takhle me to tam s prvni dcerou naucily, furt nade mnou nekdo stal a opravoval a vysvetloval a pomahal a za tri dny jsem zaklady pochytila a pak kojila nekolik let. naproti tomu podoli je v tomhle jeste v praveku
druha vec je, nakolik to budes u druheho ditete potrebovat
ja bych to prikladne podruhe nepotrebovala vubec.
navstevy na pokoje nesmi, ale protoze pokoje jsou na jihozapad a je tam neuveritelny hic, tak jsme se tam vesmes pohybovaly polonahe az nahe a bylo dobre, ze se tam necouraly navstevy. ale cast chodby pred sestinedelim je na navstevy docela pekne uzpusobena a dovezt tam dite v tom voziku neni problem.
Odpovědět