Pro mě je tohle nepochopitelné. Ženatej chlap je pro mě tabu, je to naprostá stopka v rozvíjení čehokoliv. Jedině snad připouším možnost pokud mají s manželkou nějakou dohodu kvůli dětem. Kdyby mě někdo takový balil, tak mu řeknu že pokud se mu nelíbí ve vztahu s manželkou ať se rozvede a pak se s ním budu bavit. A ženská, která je s ženatým chlapem musí být buď zamilovaná tzn. pod vlivem nebo trochu jednoduchá a morálně otupělá, jinak si nedokážu vysvětlit, jak může chodit s někým kdo se chová nemorálně a žít s ním ve lži a rozbíjet někomu rodinu. Asi to vypadá jako tvrdý odsudek, ale já to opravdu nechápu. Neumím se do toho vžít. To už je mi bližší třeba mnohoženství, ale jasné, transparentní za souhlasu všech zůčastněných. Dovedu si představit, že může mít žena nebo muž rád dvě osoby stejného pohlaví bez kterých nechce žít.
A kdyby se můj přítel běhal emočně ladit za jinou ženou, tak mu popřeju všechno nejlepší a půjdu svou cestou. To je pro mě horší než nějaká jednorázová něvěra.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.