Jak komunikovat, když jsem partnerovi přišla na nevěru?
Jsou to 3 intenzivni roky vcetne spolecneho bydleni. Kvuli nemu jsem v teto krajine, jinak je muj domov jinde. Takze vlastne sama, co je hodne tezke a zlozite, ale myslela jsem ze pro nasi budoucnost to stoji. Tusila jsem ze se neco deje. Ze nebylo normalni aby nejlepsi kamaratka psala v noci... ze to nebude jen tak nevinne. Vzdy to skoncilo ze ja jsem ta co jsi vymysli a ze nemam dukazy a obracel to na moji neduveru. Tak jsem jen tak nahodou videla jeho emaily. Ve kterych je komunikace vhodna po 22:00 s danou kamoskou. Resili spolu kdy to delali, jak to budou delat priste, slecna posilala svoje fotky atd. Zroutil se mi svet.Je videt ze to spolu tahnout uz od roku 2008. Celou tu dobu to byl zivot ve lhani.Zeptala jsem se ho jestli mi byl neverny co jsem spolu? a on na to rekl ze ne, ani ted to neni schopny priznat a dela ze me totalniho d.... Mam mu ted vypravet jak jsem na to prisla? Co mam delat?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.