Re: Co mam delat, jak komunikovat kdyz jsem mu prisla na neveru?
Dadaku, neco podobného jsem měla. Chlapa, který nebyl schopný přiznat cokoliv. COKOLIV. V kapse kupon na nabijeni mobilu. Za drahy peníz. Jé, mi to tam někdo dal. Kdo? Asi kolegové v práci. Jé, mi OMYLEM došlo strašně moc peněz na mobil. NE JÁ NE. Totálního hňupa ze mě dělal. S čímkoliv. Byl jsi na radnici podat žádost o byt? Ano. A co? Nic. 8x jsem se tak ptala, až po deváté mi přiznal (sláva!) že nebyl. Cítila jsem se jak totální magor. Našla jsem fotku mé kámošky. Fotku v hotelovém pokoji, v přítmí, kde byla nahá. Ne, to není ona. To je moje bývalá. Je jí podobná. Pak náhodou volala na jeho mobil, když jsem měla velké potíže. Jé, Andreo, jak to, že jsi přišla mi pomoct? Ty jsi volala mému příteli? A proč? Protože jsem ti nebrala telefon? (to by mi volala po měsíci...). (Jo, přesně ta holka z té fotky, no věřila jsem tomu dlouho, že to je jeho bývalá). Ale to, co popisuješ, jako bych to viděla. jestli můžu, tak jen říct, že tohle bude dělat každé, dělal to i předtím, a bude to děla KAŽDÉ. bohužel pro mého bývalého jsem byla později v kontaktu s jeho dalšími přítelkyněmi (ted už bývalkami) a úplně to samé. Takže ne, není to tvoje chyba, tito lidé JSOU nemocní. Toď vše.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.