Re: Jak komunikovat, když jsem partnerovi přišla na nevěru?
Zakladatelko, stalo se mi totéž, celý náš vztah se občas objevovala jeho expřítelkyně - telefonáty, sms, kolikrát se viděli netuším, byli jsme spolu půl roku, když se psychicky zhroutila protože se k ní nechtěl vrátit a byl se mnou.. Je to několik týdnů zpět, kdy jsem na internetu narazila na fotky z jedné loňské akce, kde oni dva byli spolu a že se k sobě měli.. Lhal mi do očí, vymýšlel výmluvy že jsou to fotky kdy byli ještě spolu (nebyli, mikinu co měl na sobě si koupil až ve vztahu se mnou), nebyl schopný nic přiznat, tak jsem mu sbalila věci a odvezla do našeho domu který se snažíme zrekonstruovat. Druhý den jsme spolu mluvili, teda on na mě řval, že jsem ho vyhodila jako psa, kvůli akci, která se stala před rokem, že se mám vzpamatovat, že spolu čekáme dítě a že je to pro něj už dávno uzavřené. I přes to jaký je, co udělal mám toho člověka ráda, byl pryč pár dnů a neuvěřitelně mi chyběl, rozhodla jsem se to hodit za hlavu a dát mu šanci, ale stále se tím zaobírám, v hlavě se mi honí okolnosti z loňska, v té době jsem si ujasnila náš vztah, fungovali jsme skvěle, naplno jsem se do něj zamilovala (skoro rok jsem si držela odstup, abych si opět nenaběhla a pak netrpěla), užili jsme si krásnou dovolenou.. Jenže pak jsem se zhroutila díky babičce, která mě vychovala a skončila v nemocnici, aby toho nebylo málo, pár dní na to odvezli i mého otce a on si deset dnů poté odjede na akci, kde si to užívá s bývalkou? Vztah se nám potom zkomplikoval, ale zůstali jsme spolu.. Dnes mu vyčítám, že kdyby tenkrát přiznal co se stalo, mohli jsme se rozejít a dneska nebyli tam kde jsme, komunikace vázne, jsme na sebe zlí a má nedůvěra k němu narostla tak, že nejsem schopná akceptovat jeho přítomnost třeba na kontrolním ultrazvuku, kde by mohl konečně vidět naše dítě, o porodu ani nemluvě.. Pokud vás nespojuje nic kromě společného bydlení, seber se a utíkej, jsi mladá, nemáš děti a tím máš velkou naději, že teprve potkáš někoho, kdo si tě bude vážit a žít jen s tebou a třeba i jen pro tebe. Přeji hodně štěstí do dalšího života
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.