Pravda, že policií, zejména městskou, je lepší se titulem ohánět Pánové se většinou cítí lepší než většina národa a dávají to patřičně najevo. Šli jsme před rokem domů z večeře s přáteli z Holandska, smáli jsme se a mluvili dost nahlas, ale bylo teprve 10 a prostě jsme se bavili (v angličtině). Najednou zastavilo auto městské policie, a že prý jsme na ně řvali, že jsou debilové a je to na 1000 Kč pokutu. Tak jsem se představila, titulem a zeptala jsem se jich, jestli umí anglicky, že pokud ano, tak ví, že slovo debil se v angličtině nevyskytuje a my jsme mluvili anglicky. Ještě jsem se zeptala na jejich jména a jméno nadřízeného, stáhli ocas mezi nohy, omluvili se a zmizeli
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.