Re: nevěra jako začarovaný kruh - moc prosím o radu....
czechchic, to nebyla moje diskuse, ani jsem nepostřehla, že tu něco podobného proběhlo (byla jsem teď pár dní mimo). Si to vyhledám, sdílený problém se snáší snáz.. Mě to štve. Je mnoho důvodů, proč v takovém manželství zůstat a mnoho důvodů se rozvést.. Utěšovat se tím, že s notorikem nebo gamblerem by to bylo ještě horší je dost slabé Poradna - já nevím. Jsme oba hodně komunikativní, zejména on je hodně výřečný, o problému jsme několikrát podrobně mluvili, ale ani já nevím, co by teď bylo optimální. I kdyby s tím fakt přestal (i když to zřejmě nehrozí) stejně mu nebudu věřit. Takže jak už tu psala Liška a MOnty - buď se s tím smířit nebo rozvést. Zní to snadně Omlouvám se, že jsem sem vsunula svůj problém, už mizím a nechám prostor původnímu dotazu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.