22.6.2010 14:47:50 helena + veverčátka
Re: Nevěra jako začarovaný kruh
Andrýsku,
našel si takovou správnou ženu, která mu to bude tolerovat. Spousta by ochotných nebyla ani přes děti, ale ty ano. A on na to spoléhá. A ještě ti nedovolí nikam chodit a courat se a ty mu to ještě "žereš". Asi bych takový život netolerovala. Ať si najde takovou, co mu bude dělat to samé, pak jsou hodnoty vyrovnané, ale takhle??? Jenže on si tě vzal že jsi jistota, ta co ho neopustí ať jí poví cokoliv.. Neměla bych na to žaludek.
Já třeba jsem ochotná manželovi tolerovat, že je stále v práci a přinese peníze, ale jakmile bych zjistila, že třetina času jde ještě někam do háje na jeho "aktivity", pak bych zahájila tedy rozvodové řízení (proč já blbá si budu ničit s dětma nerva a on pak přijde až se vysouloží k hotovýmu?) a pěkně střídavou péči. Ať si to chlapec vyžere. Žádné já ti pošlu prachy, ale jen ať si to vyžere napůl. Pak by viděl. Musel by upravit práci a ty bys měla čas pro sebe a už by ho ani ty holky asi tak nelákaly, alespoň ten týden, co by měl děti.
Otázka je, co chceš od života. Jestli jen to "blbé" finanční zajištění, pak je vše v pořádku. Jestli chceš i žít spokojeně, pak bych postupně nakročila k osamostatnění.
Odpovědět