tvého muže bych asi nesnesla. Jedna věc je, že je nevěrník. Ale přijde mi jako dost nespolehlivej a celkem slaboch. Víš, proč ti třeba po letech nevěru říká? Aby si ulevil a břemeno přenesl na tebe? Nebo jen tak z rozmaru? Nebo aby mohl říct "vždyť jsi to věděla, proč sis mě brala?". Asi od každého trochu. Týden před svatbou se líbat s nějakou servírkou před vaším barákem Navíc, když se potřebuješ učit a od něj, aby tí hlídal děti. To je fakt ponižující. Pokud ho opravdu miluješ, tak se zbav iluzí. A jeho neomlouvej a pořádně zapoj do chodu domácnosti. Tak bych mu to naservírovala - dobře, neopustím tě, ale nebudu to jen já, kdo bude sedět doma. Nemá on sladký život? Všechno mu odpustíš, pořád "pracuje", času fůru..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.