| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

3.7.2010 22:34:01 Levandulka+3

Sterilujete sirupy?

Mám dilema - dělám mátový sirup, postup je takový, že se svaří voda (0,5l)s cukrem (0,5kg) , přidají se oprané a nasekané mátové lístky (50dkg) a štáva z 1 citronu, nechá se projít varem a pak se za občasného zamíchání nechá 2-3 hodiny pod pokličkou louhovat. Pak se má přecedit přes pláno, znovu ohřát skoro k bodu varu a naplnit do sklenic, popř, ještě sterilovat......Nemůžu se rozhodnout, jestli sterilovat nebo ne........No a kdybych sterilovala, tak je asi zbytečný to po přecezení znovu zahřívat, ne? Co myslíte?
Díky:-).
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Sterilujete sirupy? Levandulka+3 3.7.2010 22:34
*Re: sterilujete sirupy? Insula 3.7.2010 22:41
**Re: sterilujete sirupy? Levandulka+3 3.7.2010 22:53
*Re: sterilujete sirupy? bibianna 3.7.2010 22:50
**Re: sterilujete sirupy? Levandulka+3 3.7.2010 22:55
***Re: sterilujete sirupy? bibianna 3.7.2010 23:0
**Re: sterilujete sirupy? Levandulka+3 3.7.2010 22:57
***Re: sterilujete sirupy? Insula 3.7.2010 23:2
*Re: sterilujete sirupy? Levandulka+3 4.7.2010 0:14
*Re: sterilujete sirupy? malostranska 4.7.2010 0:14

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.