| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

14.12.2022 13:44:56 paní Bilbová

Trvanlivost krému s vejci šlehanými ve vodní lázni

Zdravím a prosím o radu,

do jednoho druhu cukroví dělám citrónový krém, kde je i jedno vejce vyšlehané do pěny ve vodní lázni (šlehá se docela dlouho až takřka k varu). Obvykle plním krátce před Štědrým dnem a bez problémů v chladu (lednice) vydrží do nového roku.

Letos ale potřebuji min.část cukroví už teď (včetně tohoto druhu) - myslíte, že mohu naplnit celou dávku a vydrží celé Vánoce?
Nebo raději naplnit jen část a pak krém vařit před Vánoci znova a naplnit zbytek (to se mi pochopitelně moc nechce...)

Předem moc díky za názory ~x~
Odpovědět

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky