Re: Jsem už na pokraji sil
Jo jo
Loni jsem byla troska, fyzicky a psychicky... Neustálé teploty, nepřekonatelná únava, praskající kůže, hnis a voda z kůže - mokvající ekzém, smradlavý pot, problémy s trávením, bolesti celého těla, množství hlenu ve stolici, záchvaty paniky, třesení, pak velká porucha spánku atd. Nebýt manžela, asi jsem v blázinci. Pak mi strašně moc pomohla jedna paní, kterou jsem objevila tady na rodince
Díky ní jsem začala s čištěním těla, s bezlepkovou dietou..., pak mi pomohla moc i moje praktická lékařka, která mi napsala lék na čištění a posílení játry a ta antidepresiva na spaní. V zimě jsem je vysadila ze dne na den, což mi přišlo v pohodě, ale až časem se ukázaly velké emocionální výkyvy, plačtivost, což jsem tady také v jedné diskusi řešila. No a teď si konečně přijdu zdravá a už i celkem psychicky v pohodě a spím skoro jako zabitá
A jsem tak šťastnááááááá
Loni mi přišlo, že už se neuzdravím. Fakt bych nikdy nevěřila, jaký celkový kladný vliv na mne ta bezlepková dieta bude mít. A to celiakii nemám prokázanou určitě, protože jsem měla negativní krevní testy - ovšem, i to se stává, ale tuhle dietu už nikdy nechci opustit, přinesla mi jen dobro
Odpovědět