Holky díky! Už jsem to hodila za hlavu, nemá cenu se nervovat, když vím, že s tím nic nenadělám. Holt budem muset dřít víc doma.
Luci to je fajn, že má Maxík tu ručku v pořádku!!! Určitě mu to vydrží. A super, že už tak finišuješ na krámku, nervy nezávidím...já bych byla totálně hotová...nervuju se i když mám jít pomalu jen k doktorovi
Markéto babička může jet tak na týden....páč děda měl loni blbou mrtvičku a občas mu bývá dost zle, tak ho nechce nechat dýl bez dozoru. Stejně bych ho musela denně kontrolovat já. I takhle jsme měli jet já na 14 dní, babička na týden a manža na týden...taky nemůže z práce na dýl. Takže tak.
Ale včera mi volala mamča co je v léčebně s dcerkou a už se známe, byly jsme tam už párkrát spolu, že jsou tam a kde jsme my. Tak jsem vylíčila jak a co a ona se divila...že jim taky pro nemoc propadl poukaz a jejich revizačka jim to bez problému prodloužila o dva měsíce....záleží na člověku. My tu máme asi debila revizačku, je to tatáž, co nám neschválila vozík...tak zvažuju přechod k jiné pojišťovně...protože toho letos bylo už dost!!!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.