Ahojky...Luci a Markéto s těma úrazama je to teda náročný. Holt kluci. I když naše Anežka je taky furt otlučená a bourá. Ale umí se poučit.
Poslední dobou u nás náročný období. Anežka měla 14 dní zase zánět průdušek, hodně špatně dýchala, brali jsme ATB a sirup na dýchání....mám strach že má náběh na astma. Já ho jako dítě měla a nic moc teda. Doufám, že jen plaším. Ale má s tím problémy od malička, tak už mě to i napadá.
Pak dostala horečky přes 39, byli jsme u mudry, aby vyloučila že to není ten zánět, ten už měl být skoro vyléčenej...tak horečkovala 3 dny, včetně průjmů. Lezou jí tři stoličky najednou, tak jsme to přičítali tomu. Nakonec se osypala, takže z toho vylezla šestá nemoc. Tak su ráda, že už je jasno. Vyrážka se brzo ztratí a bude dobře.
No a aby toho nebylo málo, tak jsme se dneska v noci celá rodinka komplet pos*li. Včera jsem udělala výbornou rybí pomazánku k večeři a ta nás prohání. Takže všichni křeče, Smecta naše nejlepší kámoška...Anežka je u toho průjmování parádně osypaná, naštěstí už ty horečky fakt nejsou. Lucka vyfásla plínu, páč nevím, jak by zvládla si na ten záchod při tom fičáku říkat. Do toho manža už 4 dny se snažil doma vyléčit bolavej krk, tak dneska už jel k mudře a vyfásl penicilin...takže lazaret hadra. A aby všeho nebylo málo, tak mě po těch křečích začal polet podbřišek..ještě toho trochu. Jo a Lucka nám po Smectě zblila postel, takže ještě peru. Snad jsem na nic nezapomněla. Tož to jsou zprávy z bojiště.
Držte mi palce, ať to ve zdraví přežijeme, páč je toho už poslední dobou fakt moc.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.