23.8.2010 15:31:06 Leny+3
Re: Náhradní mateřství
Taky jsem o tom přemýšlela, já bych ho odnosila buď svojí sestře, případně sestře mého manžela (samozřejmě zadarmo), nebo svojí hodně dobrý kamarádce, ale tam bych to ještě hodně zvažovala. Prostě abych to dítě potom měla občas na očích, abych viděla jak vyrůstá, jak se o něho starají
Pokud by to byl jejich genetický materiál, tak si myslím, že bych se s tím smířila dát jim ho po porodu, asi bych s tím celý těhu počítala, že není "moje", ale že bude v dobrých rukou. Cizímu za peníze bych to neudělala, ale souhlasím, kdyby to někdo udělat chtěl, ovšem muselo by to být dobře právně ošetřeno, což u nás není. Určitě bych předtím sepsala z obou stran smlouvu, čí je dítě a kdo ho bude vychovávat, živit a tak, kdyby došlo k nějakému problému v těhotenství, po porodu a tak
A cena je asi různá podle průběhu těhotenství, to se takhle nedá říct, myslím že minimálně pár set tisíc by to stálo
Ale sama bych si od nikoho dítě odnosit nenechala, kdybych nemohla mít děti, prostě bych to brala tak, že mi nejsou souzený a asi bych si nějaký adoptovala
Odpovědět