Moc Vám všem děkuji za radu,peníze jsem si poslala na jiný účet,rodičák si dojdu nechat přepsat. Manželovi byo 31,byl to nadšený traktorista-tělem i duší,profík,který jezdí bezvadně,opatrně.Byl v traktoru který má 8tun-naprosto nechápu jak se to mohlo stát.Tomu druhýmu téměř nic není,je to mladý 25tiletý svobodný bezdětný kluk. V červnu jsem kolaudovali,máme hypotéku,v říjnu bude Lukáškovi rok a Elišce bylo v létě 5.Jak jen je tohle možné,proč se takový věci stávají. Jsem úplně na dně,nechce se mi jíst,spát,do toho kojím,syn protivný-z táty byl úplně paf a nádherně chodí.Manžel byl ten nejlepší táta pod sluncem a to fakt-děti pro něj byli sluníčka života.... Pořád brečím a nebýt dětí už bych tu nebyla
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.