21.11.2010 19:27:12 Martina
Re: Spolehlivost testu pohlaví ve 12.tt.
Test bych rozhodně po 2. nekoupila, vyšel mi zcela jasně tmavě zelený, tedy na chlapce. Na 4 ultrazvucích vč. 2x 3D mi bylo potvrzeno, že čekám holčičku. Když jsem chtěla vrátit peníze byla jsem ze strany prodejce (výhradního distributora a dodavatele testu na český a slovenský trh) nehorázně urážena a obviněna z vyděračství…Sice jsem údajně nesplnila podmínky podivné reklamace tím, že jsem se někam nezaregistrovala, nic to ale nemění na tom, že test vyšel špatně a dodavatel se zachoval jako, slušně řečeno, hulvát. Dodavatel mi také tvrdil, že peníze vraceli pouze jednou, na diskuzích jsem však četla příspěvky ostatních, o tom, že jim také test vyšel chybně. Dle mého názoru se jedná jen o podvod. To samé mi řekli 2 různí gynekologové. Dokonce o něm nikdo ani neslyšel, což je zvláštní, aby odborná veřejnost nebyla jako první o takové „bombě“ informována. Stále uvádím svůj názor a to, že dle mě sází na to, že se na 50% strefí do pohlaví, polovička se jim nepřihlásí k reklamaci a 2. „nedodrží“jejich podmínky reklamace, jak bylo řečeno i mě, která jsem se ozvala…Takže maminky nenechte se okrást jako já.
Odpovědět