Re: Přeju krásné ráno ...
Tak já jsem koně sehnala... máme kopýtka
snad to bude úspěch
a jela bych pro něj bývala klidně i do Lípy
... protože jak to tady čtu tak se tu všichni děsíte jízdy 15km a já jezdím denně do práce 40km tam a 40km zpět a to i v tomhle počasí
takže jsem asi jezdec
a jela bych pro koníka fakt kamkoliv... nakonec jsem ho v Praze sehnala... a dokonce i kousek od nás se včera odpo jeden ukázal, paní z obchodu volala, že mají, ale to už jsem ho měla neb už jsem prostě nečekala...
Dárků máme pár... nějak nechápu tu nákupní horečku a ani nemám pocit, že je nutno děti zavalit stovkou dárků.. stejně si většinou nejdýl hrajou s balícím papírem v igelitce nebo s krabicí od bot... Takže u nás každému maličkost a pár hraček pro Alex... co potřebujeme to si koupíme kdykoliv jindy...
Stromek budu zdobit dne večer, už vařím polévku a půjdu dnes i na salát, obalovat budu až zítra budu se válet... Manžel je v práci, dorazí dnes a a 25 už bude zase v pytli.. takže je to na mě tentokrát komplet... akorát umíchá pití.. jinak musím já... Adéla místo pomoci byla na koncertě a je u frajera.. malá má rýmu a kašle
ale nezlobí neb se naučila počítačové hry
jinak s kašlem nikam nechodíme... není těžké se naučit dávat ty sirupy
Když je suchej, štěkavej a na noc tak dát Stoptusin, Robitusin,... něco co končí tusin a jinak je to ANTITUSIKUM... tedy co zklidní kašel... jinak na vlhkej a přes den dávat EXPEKTORANS... tedy na vykašlávání... a v lékárně už ti něco dají... nejlepší je podle mě Mucosolvan...(lepší než sirup je roztok... vhodný i k inhalaci a dá se to i pít...)
Takže holky moje!!!!!!!!!!!!!!
Zvládněte ty přípravy ke spokojenosti své i svých blízkých!!! A zítra si tu doufám popřejeme ty klidné svátky, kdo bude mít čas nakouknout
Odpovědět