Re: PF2011
Tak jsem se hned po ránu zasmála nad čorkařkou
,to je fakt dobrý.
Taky se školou nebudu spěchat,Romče by býval prospěl rok odkladu.Počítáme do 10 a písmenka nás ještě nijak neberou.
Mono to je mi fakt záhadou co malé je když ji nic nenašli,tak snad teď už budete mít pokoj.
Do kufříku bych taky chtěla zabalit a hodit na pláž,ale to by byl mega kufr.Naivně jsem si myslela že se to finančně lepší a letos snad by to i vyšlo a jeli jsme někam alespoň do itálie,ale včera zas přišel manžel o práci,takže paráda.Já jsem víceméně doma,protože taky práce není.Nemohla by si ta smůla už sednout na někoho jiného????Neustále nějaký problém a už to fakt nezvládám.Budete se mi asi smát,ale před půl rokem jsem se zhroutila a skončila na psychiatrii a dostala nějaké léky.Snažím se je nebrat,ale poslala mě k psycholožce a ta mě ještě navíc poslala na skupinovou terapii,takže chodím k ní a i na skupinu každý týden.Docela mi to pomáhá,trochu zvedá sebevědomí a už jsem udělala i kroky co bych nikdy předtím neudělala.Ale připadám si jak blázen.Přiznám že jsem tam skončila díky Tomášovi,potkalo mě to nejhorší co mohlo.Tak se mi moc nesmějte,jsem prostě blázen
Odpovědět