Re: Nadměrné pocení
Tak nad tim tematem tady premyslim - mam za sebou uz take mnoho experimentu a byly casy, kdy jsem z toho byla nestastna. Znam to take - veci na prevleceni, nejruznejsi zarucene preparaty, obleceni cerne nebo bile, zavidela jsem zenskym - jsou i takove, ktere nemaji mokre podpazdi ani po hodine aerobiku - ja mam propocene tricko, jen na to pomyslim :) Driclor me nejdriv nadchnul, protoze fungoval, pak jsem zjistila, ze se sice nepotim, ale smrdim, tak jsem se radsi vratila k variante "jen se potit". Pak jsem se docetla, ze hlinik v ruznych tech kulickach a tuhych deo neni pro telo nejlepsi, takze zase slepa ulicka. Byla jsem dokonce jako mlade devce :) v kosmetaku v Praze, stalo to desive penize a dostala jsem nejake podivne leky na utlum vegetativniho nervstva, kdy se nesmelo ridit auto apod. No nebudu licit moje pokusy a omyly - mame to kazda za sebou. Momentalne jsem dospela do bodu, ze to uz neresim. Nekdy si postesknu, ale ruzne triky uz mam za ty roky vychytane,jedine co me rozlitostni je, kdyz definitivne operu tricko nebo tuniku, ktera se dobre nosila a vse dokazala skryt (a samozrejme o to vic byla nosena :) Priznam se, ze bych do operace nesla - ani na botox a na preruseni nervu uz vubec ne. To odsani potnich zlaz mi prijde take jako velky zakrok. Myslim, ze cesta vede spis treba pres cinskou medicinu (velkou roli hraje i stav jater) a pres stravovani, jsou potraviny, ktere poceni vyvolavaji nebo podporuji. Neco jsem vychytala, ale uz to ted neresim. Uplne stastna s tim pocenim nejsem, ale rozhodla jsem se, ze nebudu nestastna :)
Odpovědět