26.12.2010 17:25:08 Cimbur
Ježíšek mi naložil houby
Už tu bylo podobné téma včera, přesto mám teď nějaký "přetlak" a touhu si postěžovat. Tož se nezlobte...
Štědrý večer se celkem vydařil, večeře se mi povedla a stihli jsme i malou procházku před ní. Holčičky dostaly plno dárků, honem jsem je skládala pod stromek těsně po večeři, manžel děti chvíli bavil. Jemu jsem dala hromádku věcí - sportovní funkční prádlo, ponožky, dvoje krásné boxerky, sadu lahůdkových paštik, skládací sportovní batoh, peněženku, knihu, vysoušeč bot atd...
Pak jsem holky bavila já, slyším z obýváku nějaké šustění, jak to tam taťka skládá. Pak zvoneček... Po chvíli mi to nedalo a hledala jsem svoji hromádku. Jenže v igelitkách, co pod stromeček přibyly, nebylo nic pro mě ani pro holky - jen sportovní boty velikosti 45, mikiny XXXL, sportovní prádlo, běžecké rukavice...
Ptala jsem se, kdem mám hromádku a manžel krčil rameny. Pak ze třech párů běžeckých rukavic oddělil jeden, který byl fakt pro mě, takže aspoň něco.
Jsem citlivka, tak jsem hned měla na krajíčku, pak to přešlo ve vztek. Šla jsem a hodinu venčila psa. Druhý den to nebylo lepší. Šla jsem běhat a celou cestu mezi poli jsem sprostě nadávala - vlastnímu manželovi do debilů.
Ani dnes to není ok. Normálně s manželem komunikuju, navštěvujem rodinu, ale nemám chuť ani na sex, nejsem lítostivá, ale prostě n.a.s...a.n.á . Co s tím?
Abyste rozumněli, my nemáme úplnou nouzi, já taky nechodím nahá, před týdnem jsem byla manžela navštívit na služebce v zahraničí a koupila jsem si cca za 50 eur šálu, čepici, kabelku a rolák. Jen mě mrzí, že jsem nenašla pod stromkem žádné s láskou zabalené balíčky. Dopoud tam vždycky něco bylo. Možná to jen ježíšek-taťka letos "nezvládl"?
Odpovědět